NPM Homepages

  NPM Homepages - Kotisivuja tekevä savolais yritys!
 
 
 
 
 

 
 
 
Hallintapaneeli
Käyttäjätunnus

Salasana


Site Manager
Käyttäjätunnus

Salasana

Mainospalsta
Yrityssivut

Hosting paketit


Uutinen 14.4.2006NPM Homepagesin uusi palvelu Yritysareena.fi julkaistiin tä-nään. Palvelu on esitellä huomenna Living.fi messuilla Kuopiohallissa.

Meillä on ilo kertoa, että pitkään suunnittelemamme palvelu yrityksille eli Yritysareena.fi on nyt julkaistu. Yritysareena.fi -domain tulee ole-maan yritysten kohtaamispaikki Internetissä. Palvelun tarkoituksena on taata yrityksille lisää näkyvyyttä tämän päivän todella suuressa Internetissä, jonne sivustot "hukkuvat" helposti. Jos kävijämääräsi ovat laskeneet, eikä sivujesi tarjoama hyöty ole sitä, mitä sen pitäisi olla, niin kokeile Yritysareenaa ja huomaa, että kävijämääräsi alkavat kohota.

Yritysareena.fi -domain tarjoaa myös yhdistyksille loistavan mahdolli-suuden kertoa tulevista tapahtumistaan yms. tarjoamamme ilmaisen yhdistyskalenterin avulla. Näin yhdistyksillä ei tarvitse edes olla omaa kotisivuaan kertoakseen tapahtumista, vaan ne voivat ilmoittaa, että tarkistakaa tulevat tapahtumat Yritysareena.fi:n kotisivuilta.

Uusia palvelumuotoja kehittelemme jatkuvasti ja nykyisille asiakkail-lemme tarjoamme Yritysareena.fi -domainin edut välittömästi, kuten tuleviin kotisivupaketteihimme tulee sisältymään.

Yristyssivujen hintaa nostimme entisestä 100 eurosta 125 euroon ja ensimmäisen vuoden maksua 250 euroon yrityssivujen hyödyn huomattavan kasvun myötä. Entisen Ostoskulma.comin tarjoama hyöty ei ollut mielestämme riittävä, joten päätimme Yritysareena.fi:n avulla kasvattaa hyötyänne, koska Yritysareena tulee ottamaan paikkansa Internetissä yritysten kohtaamispaikkana.

NPM Homepages toivoo kaikille asiakkailleen ja ehdottomasti myös tuleville oikein hyvää ja rauhallista pääsiäisen aikaa,
NPM Homepages Team


Yksilöllistä www-suunnitteluaTervetuloa NPM Homepagesin kotisivuille! Olemme web-ratkaisuja suunnitteleva ja tarjoava yritys, joka tekee teille kotisivut ammattitaidolla ja joustavasti.

Etsittekö luotettavaa ja ammattitaitoista www-suunnittelijaa?


Jos ette ole vielä siirtynyt nettiaikaan, kannattaa tarjoustamme harkita. Tarjoamme teille yksilöllisen, luotettavan, joustavan ja ennen kaikkea toimivan asiakassuhteen, jonka ansiosta teiltä jää aikaa varsinaiseen liiketoimintaan. Toteutamme teille yksilöllisesti suunnitellun ja toimivan www-elämyksen, jonka ansiosta yrityksenne imago ja liiketoimintanne näkyvyys paranee entisestään.

Vainko pelkkää www-suunnittelua?


Ei ei. Yrityksenä toteutamme kaikki media-alan tarpeenne. Toteutamme esitteet, käyntikortit, tarrat yms... aina niiden suunnittelusta painotuotteeksi asti. Kysy rohkeasti lisää.Ammattitaito


Tarjoamme teille mahdollisuuden erilaisiin kotisivu- ja www-ratkaisuihin luotettavasti. NPM Homepagesin ammattitaitoon kuuluvat mm.
 » tietokantaosaaminen
 » erilaiset PHP-järjestelmät
   - kirjautumisjärjestelmät
   - Extranetit
   - palaute-, tilaus-, yms. järjestelmät
   - sivustojen sisäiset hakujärjestelmät
 » perinteiset kotisivuratkaisut
   - HTML, CSS ja JavaScript ammattiosaaminen
 » mainosten suunnittelu ja toteutus

NPM Homepages tarjoaa


 » Perinteiset kotisivupaketit
 » Päivitystyökalun sisältävät kotisivupaketit
 » Hosting-palvelut
 » Domainpalvelut: fi, com, net, org, ... -domainit
 » Hallintapaneeli kaikkiin kotisivupaketteihin
 » Hakukonemainonta ja -optimointi
 » Yrityspalvelut Yritysareenan alla
 » Kotisivujen ylläpidon ja päivittämisen
 » Henkilö-, käynti- tai muiden korttien suunnittelu ja paino
 » Mainosten suunnittelut, toteutukset ja painon
 » Muut graafiset julkaisut ja suunnittelut

Tarjouspyyntö


Tilaukset ja tarjouspyynnöt voitte tehdä oheisen lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen info[ät]npmhomepages.fi.
 » Pyydä tarjous palveluista

Uutiset
07.05.2008
Laskutuksessa siirrytty sähköiseen laskutukseen

Lue Lisää


Uutis arkisto
Päivitykset
27.06.2011
Yhteystiedot ja hinnasto
17.02.2010
 Lisätty referenssejä
11.02.2010
 Taksi Tuija Hyvösen
 palveluesite

15.10.2009
 Päivityksiä kotisivuille
14.09.2009
 Tuijan taksi

Viimeisin työ
Taksi Tuija Hyvönen - Tuijan taksi
Tuijan taksi


Tarjoukset
Pyydä tarjous palveluista
 
 
Lähetä Postia Hallintapaneeli
All Rights Reserved © NPM Homepages 2004 - 2022 Käyttöehdot   Sivukartta
 
Etusivu | Palvelut | Palaute | Yhteystiedot | Historia | Portfolio